Skip to content

Vi välkomnar Jonas till landskapsgruppen!

Vi har anställt en ny landskapsarkitekt för att svara upp mot en ökad efterfrågan för våra landskapstjänster. Jonas Lööv, som vår nya medarbetare heter, har redan börjat hos oss och är placerad på Malmökontoret.  Jonas är inte obekant för oss och han säger så här om att ansluta till Radar:

Mitt första möte med Radar började med en praktikplats 2015, då jag trivdes väldigt bra. Nu känns det riktigt spännande att vara tillbaka och få vara en del av kontorets fortsatta resa. Sedan praktiken har jag jobbat med en bred variation av projekt i Göteborg, Stockholm och Malmö. Detta har gett mig en bas att bygga vidare på samt väckt ett stort intresse för hållbar stadsbyggnad i alla dess skalor och faser. För att kunna nå mål i projekt som leder till hållbara samhällen tror jag att vi behöver jobba med systematiska metoder. Därför är dessa verktyg något jag brinner för att utveckla och vill fortsätta bidra med för en hållbar utveckling.

Jonas har tidigare varit verksam hos bl.a. Mareld och Tengboms. Vi hälsar Jonas varmt välkommen till Radar!

Sök