Skip to content

Nu har vi blivit ännu fler! 

Vi har på kort tid anställt flera nya medarbetare, senast i raden är Alexandra och Pontus. Båda två har stort fokus på hållbar arkitektur vilket ligger helt i linje med inriktningen våra uppdrag.

Alexandra Hegmann är utbildad Arkitekt SAR/MSA med masterexamen från Bauhaus University Weimar. Hon har jobbat i sex år i Berlin och München där hon var med i kontors- och bostadsprojekt från skiss till byggplatsövervakning. Hennes fokus ligger på hållbar och hälsosam arkitektur och därför har hon utbildat sig inom DGNB och WELL. Alexandra är särskilt intresserad av att utforska hur arkitektur kan bidra till att förbättra samhället och nå våra klimatmål, hon kommer jobba på Göteborgskontoret när hon är tillbaka från sin föräldraledighet.

På Malmökontoret har vi anställt Pontus Wirf han är utbildad Planeringsarkitekt MSA med masterexamen i Sustainable Urban Design från LTH och kandidatexamen i fysisk planering från BTH. Pontus är nyexaminerad men har under studietiden praktiserat på Norrköpings respektive Söderköpings kommun och sitter även i styrelsen för Sveriges Arkitekter. Under sin praktik och utbildning har Pontus fördjupat sig inom stadsbyggnadsanalyser, GIS, ekologisk hållbarhet, mänskliga skalan och interfacen mellan byggnader och publika rum i projekt på stadsdelsnivå. 

Sök