skip to Main Content

Intresset för Radar och våra tjänster är stort och vi ser ett fortsatt behov av att utvecklas med fler kunniga och nyfikna medarbetare som är intresserade av att arbeta tvärfackligt och med bland annat bostäder, stadsutveckling, planering och landskap. Våra uppdrag är ofta komplexa och kräver en lyhördhet för både förutsättningar och beställare. Våra ambitioner är höga när det gäller gestaltning och vi har alltid fokus på människan, och hennes upplevelser av sin omgivning, oavsett om det är en villa eller en stadsdel vi arbetar med.

Välkommen att höra av dig till kontoret med ett kort brev om dig själv, din bakgrund och vilka hjärtefrågor du brinner för. Bifoga en sammanställning av dina meriter och erfarenheter. Vi kontaktar dig om vi tror att vi kan utvecklas tillsammans.

Vi söker en byggnadsingenjör med 5–10 års erfarenhet

Radar söker en självgående byggnadsingenjör med intresse av gestaltning i sena skeden till vårt kontor i Göteborg. Du är intresserad av att utveckla både dig själv och andra inom BIM-projektering och kommer att bli en viktig del av i vår verksamhetsutveckling. Urval sker löpande, så tveka inte att höra av dig!

Meriter
  • Projekteringsvana av bl.a. flerbostadshus.
  • Kunskap i ArchiCAD.
  • Erfarenhet ifrån BIM-projektering.
  • Erfarenhet ifrån att arbeta med hållbarhetsaspekter i projekt.
Ansökan

Skicka din ansökan till Ulrik Neuendorf,Gruppchef arkitektur
Facklig representant är Josefin Brodén

Sök